Schilderwerk en SauswerkBehangersbedrijf A. den Daas voert ook schilderwerk en sauswerk uit. Voor ons een prettige variatie in werk, voor u een voordeel omdat op verzoek een totaalpakket van behangen, schilderen en sauzen van een woning of bedrijfspand kan worden aangeboden. Het schilderen en sausen omvat onderhouds- en nieuwbouwwerk, zowel binnen als buiten aan uw pand. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van professionele materialen en gereedschappen en op veiligheid van werken wordt gelet. Vraag ons gerust om advies over een bepaalde kleurstelling of het type verf, lak of latex dat voor uw situatie geschikt is. Kleurstalen zijn voorhanden, wij helpen u graag verder. Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact met ons op.

 


 

Schilder- en sauswerk binnen

Onder binnenwerk valt bijvoorbeeld schilderwerk aan deuren, kozijnen, ramen, sierlijsten en trappen. Maar ook sauswerk van gestucte of behangen wanden en plafonds. Door het schilder- en sauswerk bij te houden, zorgt u ervoor dat uw woning of bedrijfspand er fris en netjes uitziet en de behandelde oppervlaktes in goede conditie blijven. Afhankelijk van het gebruik van een ruimte is er een scala aan types verf en latex te kiezen; schimmelwerend, afwasbaar, extra dekkend, en alles natuurlijk in alle kleuren van de regenboog. Wij adviseren u hier graag in.


 


 

Schilder- en sauswerk buiten

Door regelmatig het schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand te onderhouden of vernieuwen, behoudt u niet alleen de fraaie uitstraling. Het verlengt ook aanzienlijk de levensduur van het hout. Ditzelfde geldt voor sauswerk aan gevels en muren. Uw pand is beter beschermd tegen weersinvloeden en u houdt uw woning of bedrijfspand in optimale conditie. Behangersbedrijf A. den Daas heeft een aantal monumentale panden in onderhoud. Ook de belettering wordt hier door ons gedaan. We werken vanzelfsprekend uitsluitend met professionele materialen en gereedschappen en op veiligheid van werken wordt gelet. Heeft u advies nodig over kleurstellingen of het type verf, lak of latex dat voor uw situatie geschikt is? Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.