A. den Daas behangersbedrijf Header

Schilderwerk

Naast behangwerk voert Behangersbedrijf A. den Daas ook schilderwerk uit. Hiermee bieden wij u een totaalpakket waarin het behangen, schilderen en sauzen van een woning of bedrijfspand gecombineerd kan worden. Maar ook wanneer u alleen een schilder nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Onderhouds- of nieuwbouwwerk, binnen- en buitenschilderwerk, kleine houtrotreparaties en kitwerk, we voeren alles voor u uit. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van professionele materialen en gereedschappen. Dit samengenomen met ons vakmanschap maakt dat u zeker bent van het beste resultaat.
Bent u op zoek naar een bepaalde kleurstelling? Of wilt u weten welk type verf of lak voor uw situatie geschikt is? Wij helpen u graag verder. Indien nodig komen wij bij u langs om de situatie te beoordelen. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat contact met ons op.

A. den Daas, uw schilder in de regio Ommen, Balkbrug, Nieuwleusen, Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Hoogeveen, Meppel.

Binnenzijde

Onder binnenschilderwerk valt natuurlijk schilderwerk aan deuren, kozijnen, ramen, sierlijsten en trappen. Denk echter ook eens aan het schilderen van uw meubelen. Een interieur krijgt snel een nieuwe look door de bestaande meubelen in een nieuwe kleur te schilderen. Natuurlijk zijn wij u hierbij graag van dienst. Informeer naar de mogelijkheden.

Buitenzijde

Door regelmatig het schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning of bedrijfspand te onderhouden of vernieuwen, behoudt u niet alleen de fraaie uitstraling. Het verlengt ook aanzienlijk de levensduur van het hout en het pand is beter beschermd tegen weersinvloeden. Zo houdt u uw woning in optimale conditie. Wij zijn graag bereid dit werk voor u uit te voeren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Sauzen wanden/plafonds

Door wanden en plafonds te laten sauzen in een gewenste kleur zorgt u ervoor dat uw woning of bedrijfspand er fris en netjes uitziet. Afhankelijk van het gebruik van een ruimte is er een scala aan types latex te kiezen; schimmelwerend, afwasbaar, extra dekkend, noem maar op. Behangersbedrijf A. den Daas levert de diverse soorten en kwaliteiten en brengt ze natuurlijk graag voor u aan. Uiteraard gebruiken wij alleen professionele materialen voor het snelste en beste resultaat. Informeer naar de mogelijkheden.