A. den Daas behangersbedrijf Header

Behangwerk

Een mooie en praktische wandafwerking is bepalend voor de uitstraling en sfeer in een gebouw of ruimte. Behangersbedrijf A. den Daas is een professioneel behangbedrijf en verzorgt voor zowel schilders als particulieren behangwerk in woningen en bedrijfspanden zoals kantoren, verzorgingscentra, horecapanden en winkels. Dankzij jarenlange ervaring en professionele gereedschappen kunnen wij vrijwel alle soorten behang snel en vakkundig verwerken. Bent u op zoek naar een speciale behangsoort of wilt u graag advies over de keuze van een bepaald type behang? Wij helpen u graag en zorgen dat uw behangkeuze perfect aansluit bij uw woon- of gebruikswensen.

Uw behanger in de regio Ommen, Balkbrug, Nieuwleusen, Dalfsen, Dedemsvaart, Hardenberg, Zwolle, Hoogeveen, Meppel. Projectmatige opdrachten landelijk.

Behang

Behang is een zeer populaire wandafwerking. Logisch, de mogelijkheden zijn eindeloos! Van klassiek patroon- tot leatherlookbehang, alles is verkrijgbaar. Behangersbedrijf A. den Daas is een gespecialiseerd behangbedrijf. Wij geven advies over de productkeuze en eventueel de voorbehandeling van de muren om tot het best mogelijke resultaat te komen. 
Zeker zijn van het beste resultaat? Dan kiest u voor een professionele behanger. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.

Glasvezel behang

Glasweefsel- of glasvezelbehang, ook wel scan genoemd, is een sterke en decoratieve wandafwerking die vrijwel naadloos te plakken is en ook nog eens brandvertragend werkt. Daarnaast verbergt het kleine scheurtjes en barstjes in de wand. Het is verkrijgbaar in een aantal designs, waarvan de ruit- en visgraatstructuur het meest gekozen wordt. De meeste soorten zijn van de fabriek uit voorbehandeld met latex waardoor ze met lichte kleuren vaak in één keer in de gewenste kleur te sauzen zijn. Wilt u uw woning of bedrijfspand na een paar jaar een nieuwe look geven dan is de muur eenvoudig over te sauzen en ziet uw wand er weer uit als nieuw. Behangersbedrijf A. den Daas kan de diverse soorten en kwaliteiten glasweefselbehang leveren en natuurlijk voor u aanbrengen en sauzen. Informeer naar de mogelijkheden.

Fotobehang

Fotobehang is een populaire behangsoort. Niet zo gek natuurlijk want u kunt kiezen uit de meest fantastische foto’s en afbeeldingen. Op internet zijn diverse verkooppagina’s te vinden met een even divers aanbod. Zelfs webwinkels waar u uw eigen favoriete foto tot wandformaat kunt laten vergroten en printen. 
In hoofdlijnen zijn er twee types fotobehang verkrijgbaar. Een aantal merken levert prints op glasvlies behang en een aantal merken print op een (meer kwetsbare) papierachtergrond. Wij adviseren u hier rekening mee te houden wanneer u overgaat tot het bestellen van een fotowand.
Creëer de sfeer die bij u past door de ruimte of een bepaalde muur of deur te behangen met fotobehang. Wij zijn graag bereid het behang voor u aan te brengen. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

Muurstickers

Muurstickers zijn een prachtige manier om uw wanden snel en eenvoudig een nieuwe look of een finishing touch mee te geven. Deze muurdecoratie is uitermate geschikt om extra vrolijkheid in bijvoorbeeld de baby- of kinderkamer aan te brengen. Op internet zijn diverse verkooppagina’s te vinden met een even divers aanbod. Ook zijn er webwinkels waar u de door u gewenste muursticker naar eigen smaak kunt personaliseren.
Wij zijn graag bereid de stickers voor u aan te brengen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Vloerstickers

Vloerstickers zijn de perfecte personaliserende aandachttrekkers. Vloerstickers worden bijvoorbeeld gebruikt in winkels of op beurzen om een looproute of een leuke actie kenbaar te maken. Maar ze zijn ook ideaal om in woningen bijvoorbeeld de tegelvloer in de badkamer, hal of keuken snel een nieuwe look te geven. Op internet zijn diverse verkooppagina’s te vinden met een even divers aanbod. 
Behangersbedrijf A. den Daas heeft veel ervaring met het aanbrengen van vloerstickers, onder meer in stands op beurzen. Wij helpen u dan ook graag met dit werk. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op.

Durafort

Durafort is een welbekende behangsoort binnen de zakelijke markt. Kenmerkend is de sterke kwaliteit van het behang met een gewicht tussen de 300 en 450 gr/m2. De speciale krasbestendige topcoating maakt Durafort in het bijzonder geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Door de sterke kwaliteit en duurzaamheid is Durafort een veel gekozen behangsoort in bijvoorbeeld hotels, kantoren en bedrijfsruimten. Durafort behang wordt aangeboden in een uitgebreide collectie met een variëteit aan kleuren. Behangersbedrijf A. den Daas kan de diverse soorten en kwaliteiten leveren en natuurlijk voor u aanbrengen. Informeer naar de mogelijkheden.

Vescom

Vescom wandbekleding is een vinyl of textiel wandbekleding van hoogwaardige kwaliteit. Er is volop keuze uit dessins en kleuren. Vescom vinyl wordt vaak gekozen in ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne en duurzaamheid. Door de afwasbaarheid en stootvaste beschermlaag is deze behangsoort hier de ideale keuze. Veel projectinrichtingen, verpleeg- en verzorgingstehuizen werken al jaren met Vescom. Behangersbedrijf A. den Daas heeft veel ervaring met het aanbrengen van deze hoogwaardige behangsoort. Wij kunnen ook dit merk behang aan u leveren en voor u verwerken. Wilt u meer informatie of een prijsopgave? Neem dan contact met ons op.